Megérkezett a Dammann cég karácsonyi meglepetése

A patinás francia Dammann teákat most cirkalmas fémdobozban és új ízben dobták piacra: fekete szálas tea citrus, karamell és ananász ízzel, maraschino-val, narancs- és gyümölcsdarabokkal.

Az 1692 óta létező patinás francia Dammann karácsonyi teái cirkalmas fémdobozokban, fekete-zöld és fehér tea formában kaphatók. Az alkotóelemek puszta elolvasása is garantáltan rásegít a karácsonyi hangulatra, hát még az íze: fekete szálas tea citrus, karamell és ananász ízekkel, egy csepp maraschino-val, narancs-, gyümölcsdarabokkal.

A francia cég lévén megalkotta 'Couture' teáit, melyek fehér dombornyomott papírdobozban, varrott pamutmuszlin tasakban, egyedülálló ízesítésekkel érkeznek a csészékbe. Az egyik kedvenc a Melange Cherubins, azaz a Kerubok Melanzsa, mely ceylon és kínai fekete teák keveréke csokoládé, mogyoró, vérnarancs ízesítéssel, narancshéjjal és mályvaszirmokkal.

A klasszikus, rendhagyó ízesítés nélküli fekete és zöld teákból kapható a nagyon ritka és értékes Darjeeling First Flush, azaz első szüretelésű Darjeeling fekete tea, Breakfast, Earl Grey és más finomságok.

Íme néhány további a formabontó Dammann ízkülönlegességek közül: 'Coquelicot Gourmand' - fekete tea a nagyi süteményének ízével: mandula, pipacs és piskóta. 'Thé Blanc Passion de Fleurs' - fehér tea, rózsaszirom, rózsaolaj, barack és maracuja ízével. 'Nuit a Versailles' - kínai sencha zöld tea bergamot, kivi, barack, narancsvirág, és ibolya ízesítéssel. 'Jaune Lemon' - kínai sencha zöldtea és citromfű keveréke, lime illóolaj és gyömbér ízesítéssel.

A Dammann filteres teáihoz nem papír, hanem muszlin tasakokat használ, melyekben a hagyományos filterek alacsonyabb minőségű, apró tealevél törmeléke helyett szálas tea van. A Dammann ezzel egyesítette a szálas tea minőségét a filteres teák praktikus előnyeivel.

A Dammann nagy hangsúlyt fektet a tea tálalására is, egyedülálló választékot biztosít a különféle ajándékcsomag és kiegészítő termékekből, teakínálókból, csészékből, kannákból, melykeből minden évben Karácsony előtt hozza ki új sorozatait. Szálas teáit elegáns, az aromatartást szolgáló fém dobozokban hozza forgalomba.