Budapesti Karácsonyi Vásár 2013 Vörösmarty tér nyitvatartás, infok

budapesti-karacsonyi-vasar-2011-budapest-1-mA Vörösmarty téri Karácsonyi Vásár 2013. november 27. és december 31. között várja látogatóit. A kézműves kiállítás és vásár, valamint a gasztronómiai kínálat mellett idén is számos programmal készülnek a szervezők.

Idén is sok újdonsággal várja a Főváros Karácsonyi Vására a látogatókat. Számtalan külföldi turista kifejezetten a vásár miatt érkezik Budapestre.

A hagyományos gasztronómiai finomságok mellett ebben az évben nagyobb hangsúly kerül a kulturális sokszínűségre. Idén is lesz díszvendég város, amely bemutatkozik hagyományaival, kínálatával.

A vásár kísérőprogramjaként hagyományőrző együttesek, táncosok, zenészek szórakoztatják majd a látogatókat. 2013-ban folytatódik a tavaly újdonságként debütáló épületvetítés. A tér berendezése idén megújul, a kézműves vásár, a vendéglátó pavilonok és a házikók egy nem mindennapi varázskertet ölelnek majd körül, ahol mesés hangulat várja a vendégeket.

A kézműves kiállítás és vásár, valamint a gasztronómiai kalandozások mellett idén igazi újításokkal készül a szervező Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ Nonprofit Kft. a 15. Budapesti Karácsonyi Vásárra.