Így öltöztesd díszbe a lakásodat

Igaz, december még messze van, de érdemes már a karácsonyi ajándékok beszerzését időben elkezdeni. Nem csak az ajándékozásról, de a lakás ünnepi díszítéséről is hallhattunk hasznos tanácsokat Szépné Vass Ottiliától, az Otti Ajándék- és Lakberendezési Stúdió tulajdonosától.

A karácsony közeledtével lakásunk is ünnepi díszbe öltözik, ezért különösen fontos szerep jut majd az ünnepi asztalnak is, ami egyenesen vonzza a tekintetet. A hagyományok kedvelői ragaszkodhatnak a piros, zöld és arany színekhez, de az utóbbi években divatba jött a pink – lila, piros és a kivi zöld kombináció vagy a fehér – fekete, türkizkék és a fehér – tudtuk meg Szépné Vass Ottiliától.

Az Otti Ajándék- és Lakberendezési Stúdióban az ünnepi asztalhoz választhatunk szép terítőket, gyertyatartókat és díszeket is, amelyek segítségével még meghittebbé tehetjük az alkalmat. Érdemes azonban a lakást is ehhez a hangulathoz díszíteni. Vendégünktől megtudtuk, hogy ha ellátogatunk az üzletbe, több száz függöny közül választhatjuk ki a legmegfelelőbbet. Egy – egy új kiegészítő megvásárlásával, azonban a szoba harmóniája nem bomlik meg, mert az üzletben a terítőhöz, kispárnához, függönyhöz illő lámpaburát is választhatunk, amit igény szerint elkészítenek.

Ahogy közeleg a szeretet ünnepe egyre nagyobb gondban vagyunk, hogy mit is ajándékozzunk családtagjainknak. Szépné Vass Ottilia elmondta, hogy üzletében hölgyeknek és az uraknak is kiváló ajándékokat lehet választani, hiszen a kínálatban megtalálhatóak a Zsolnay porcelánok, bőrképek, lámpák és Világi Árpád szobrászművész alkotásai is. Aki ellátogat az Otti Ajándék- és Lakberendezési Stúdióba, annak a csomagolásra sem lesz gondja, hiszen az alkalomhoz illő díszítéssel várják a vásárlókat.