Peller Károly: Ez karácsony letöltés

Klikk, ha karácsonyi ajándékot keresel

Peller Károly Ez karácsony! albuma ingyen érhető el.

A 2009-ben megjelent Ez Operett! album első CD-je volt Peller Károlynak, melynek sikere arra sarkallta a művészt, hogy két évvel később, 2011-ben kiadja a lemez folytatását, Ez Operett! 2 - Kettecskén címmel.

Eltelt újabb két év és most itt az új Peller Károly lemez. Ezúttal Ez karácsony! címmel.

A korábbi két operett lemezzel ellentétben ez most sok szempontból hoz újdonságot.

A legnagyobb változás, hogy a lemez ezúttal nem operett dalokat tartalmaz, hanem mai, ismert és eddig Magyarországon ismeretlen karácsonyi dalok színes csokrát mutatja be a hallgatóknak.
Karácsonyi CD sok van a piacon, de Peller Károly határozott igénye volt, hogy szeretne a lemezzel egyedi maradni. Ezért nagy gonddal válogatta, hosszú hetekig a CD végleges dalait. Így több olyan dal is került a listára, ami Magyarországon még sosem jelent meg sem az eredeti nyelven, sem magyar fordításban. A premier dalokon kívül természetesen a lemezen megtalálhatók azok a dalok is, amik nélkül ma már nehéz lenne a karácsonyt elképzelni. Ezek is "Pelleresre" lettek igazítva, de a Művész meggyőződése, hogy gyorsan a hallgatók kedvencévé válnak majd.

A dalválasztásnál szempont volt az is, hogy mind szélesebb közönséget találjon meg a kínálattal. Ezért a CD-n találhat magának kedvencet mindenki a 3 évestől a 99 évesig, vidámat, ?bulisat?, vagy éppen szívet melengető lírai dalt is.

A CD-n szereplő dalok magyar szövegeit Náray Erika, Ullmann Zsuzsa, Müller Péter Sziámi, Galambos Attila írta, de Peller Károly is kivette a részét a munkából, hiszen 4 dal szövegét ő maga írta.

Hallgasd meg és töltsd le a teljes CD-t ITT.