Karácsonyi ajándékötletek a BMW-től és a MINI-től

Bemutatta karácsonyi ajándékkollekcióját a BMW csoport, amelyet a BMW és a MINI online áruházaiban lehet megtekinteni. A két márka Lifestyle kollekciója színes és egyedi lehetőségeket kínál az egész család számára.

Eredeti ajándék lehet például a családfőnek egy BMW M-es, Swiss Ronda óraszerkezetű karóra, amely egyaránt kölcsönöz sportos és elegáns megjelenést tulajdonosa számára. Sportosabb apukáknak a MINI alumíniumvázas, matt fekete és neon sárga, összecsukható, ezért könnyen szállítható kerékpárja szerezhet örömet Amennyiben egy kicsit vadabb szórakozást kedvelőnek keresünk ajándékot, akkor a MINI által bemutatott szánkó lehet a jó választás, amely könnyű szerkezete miatt a lejtőn elérheti akár a 100 km/órás sebességet is. Az ülés felületét a „Union Jack” motívumok és a versenycsíkozás teszik igazán egyedivé.

A nők mindig keresik az egyedi ruhadarabokat, ezért biztosan nagyon örülnek majd annak a különleges selyemsálnak, amit a Dsquared2 csapata tervezett. A páros a Life Ball AIDS-ellenes bálra készített különleges kiadású MINI Countryman okán lehet ismerős a MINI márkát kedvelők számára. A MINI a díszdobozban kapható sál értékesítéséből befolyt összeg jelentős részét az „Aids Life” nevű szervezetnek ajánlja fel, hogy ezzel is támogassa a kór elleni harcot.

A BMW Kidsbike, ami számos különböző színben érhető el, nagyon jó választás lehet a picik számára. A kétkerekű használható futó- és pedálos kiadásban is, így még tovább lehet a gyerekek kedvence. Az autókat kedvelő kicsik számára a MINI Baby Racer kisautó nyújthat felhőtlen szórakozást, amelynek alkatrészei és színei az eredeti MINIt idézik.

Természetesen még számos más új ajándékötlet található a www.bmw-shop.com és awww.MINI.com/shop oldalakon, valamint a hivatalos BMW és MINI márkakereskedőknél.