Coca-Cola karácsonyi kamion 2016-ban: állomások, információk

Megújulva indul útjára a népszerű Coca-Cola Karácsonyi Karaván, amellyel nemcsak a Mikulás, hanem Király Viktor énekes is turnézik az országban.

 A legendás piros kamion december nyolcadikán, Mohácson kezdi meg országjáró körútját, ingyenes koncertekkel és gyerekprogramokkal.

Az idei Coca-Cola Karácsonyi Karaván egyik kiemelt célja, hogy azokat az embereket ünnepelje, akik az adventi időszakban nagyon sokat dolgoznak azért, hogy meghitté, szeretetteljessé és gondtalanná tegyék másoknak az ünnepeket.

Ők azok az anyukák, nagymamák, akik az egész családnak főznek, az apukák, akik hazacipelik a fát és feldíszítik a házat, vagy épp a sarki közértes, akihez mindig be lehet kopogni, ha hiányzik valami. A Coca-Cola Karaván őket is szeretné megajándékozni, hogy egy kicsit kikapcsolódhassanak és feltöltődhessenek.

A turné állomásain élő koncertet ad Király Viktor, két helyszínen pedig Freddie, valamint az Óperenciás Bábszínház, a Matiné és az Iszkiri zenekar, egy óriási hógömb, alkotóház és természetesen a Mikulás várja az érdeklődőket.

A Karácsonyi Karavánnal utazik idén is a Coca-Cola Pop-up Store, ahol egyedi, csak itt elérhető Coca-Cola ruházatot, kiegészítőket, ajándékokat lehet beszerezni. Ezzel ráadásul jótékonykodni is lehet, minden vásárlás után 200 Ft a Magyar Vöröskereszt perselyébe kerül, de ezen felül tartós élelmiszert, játékokat, pénzadományokat is szívesen fogadnak a karitatív szervezet önkéntesei.

Állomások, fellépők, helyszínek